FU den kommenterande sköldpaddan

2013-02-23 ♥ 17:26:00

 
"Jag ställde mig och lagade mat för hela månaden i måndags, så sedan dess har det inte blivit särskilt mycket matlagning. Men bra luncher kommer jag att ha i alla fall.
Det jag lagade i måndags var broccoli- och blomkålsmos (ca 2kg mos blev det), blomkålsgratäng (blev riktigt bra, det innehåll blomkål, lite lök och vitlök, ost och grädde), broccoligratäng (blev mindre bra än den på blomkål), kycklingkvingar (som jag benade ur), ugnstekt falukorv (falukorv, röra på ketchup och senap, en massa lök, champignoner och tomat, och så massvis av grädde över), järpar med mozzarella (fläskfärs, mozzarella, soltorkade tomater, ägg, kryddor). Det blev en massa lådor. 
Sen tog orken slut, så till kvällsmat resten av veckan blev det mackor (finncrisp, ost och skinka), ägg och buljong. Utom igår då jag kokade oxsvanssoppa, som jag ska äta idag oxå. 
Håller tummarna för dig att det ska gå bra i Köpenhamn. Försök hålla dig, för jag har upptäckt att det oftast är sådana tillfällen som stjälper mig. Det finns ju så mycket gott att äta i alla fall. Det kanske kan hjälpa om du tänker att om du klarar av att låta bli så kan du belöna dig med lite extra fusk när vi är i London. Den tanken är min morot just nu, haha."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0